Aktuální informace pro dabingové herce zastupované agenturou

Dobrý den všem umělcům zastupovaným MPG, zejména těm, kteří jsou zastupováni již od května. Dnes bylo s SDI dohodnuto následující: Umělci zastupovaní MPG dotočí všechny nyní roztočené seriály a ty, které se začnou točit do 15.5. a herec do nich byl již dříve obsazen/nacastován, za stávajících finančních podmínek. Cenu herec může a nemusí akceptovat, je to jen jeho rozhodnutí. Týká se to jen jedné konkrétní seriálové řady. Umělec bude podepisovat licenční smlouvu s SDI jako doposud s tím, že k ní bude přiložen dodatek obsahující tabulku „Potvrzení o provedení dabingového výkonu“, který herec a zástupce studia také podepíše. Na smlouvě nebo dodatku bude uveden celkový počet replik (vytištěný nebo dopsán ručně zástupcem studia) Scan smlouvy i s dodatkem bude poslán elektronicky zástupcem SDI na adresu herci@manpowergroup.cz vždy alespoň jednou týdně a poslední den v měsíci. Prosíme herce, kteří fakturují, aby fakturu na svůj výkon v SDI nevystavovali, účetní proces již poběží přes agenturu. Pro ostatní nové projekty v SDI platí již vaše nové ceny tak, jak jste si je dohodli v agentuře. Pro ostatní studia platí postup tak, jako doposud. V jednání o rámcové smlouvě budeme pokračovat. Pevné nervy. S pozdravem, Marek Hrazdil Agenturní zastupování umělců ManpowerGroup Karlovo náměstí 10 120 00 Praha 2 Czech Republic M: +420 731 150 466 T: +420 255 702 326 Marek.Hrazdil@manpowergroup.cz