Otázka: Vážený pane Hromado, velice si vážím cen, které jste jako Herecká asociace udělila. K mému zármutku a mnoha dalších v anketě na Facebooku jste neocenili herečku paní Zitu Kabátovou. Mohu doufat, že alespoň nyní bude Hereckou asociací vyznamenána in memoriam? Děkuji Lukáš Daněk Odpověď: Rovněž vážený pane, díky za to, že si vážíte aktivit Herecké asociace. K Vašemu dotazu musím ovšem sdělit, že se zakládá na neinformovanosti. Paní Zita Kabátová, která si úctu a lásku herecké obce právem zasloužila, obdržela od Herecké asociace jako ocenění za svou celoživotní službu Thálii již v roce 2003 - SENIOR PRIX. Tato cena je spojena s částkou 30.000,- Kč, která se nositelce ceny vyplácí každých dalších dožitých pět let... Máte-li na mysli Ceny Thálie, pak jistě víte, že jsou udělovány za jevištní výkony (v divadle). Protože paní Zita byla především FILMOVOU herečkou, našli jsme řešení jejího ocenění v ceně Senior Prix. Prosím, sdělte svým přátelům na Facebooku, že nemusí být zarmouceni, paní Zita Hereckou asociací oceněna BYLA.